Man - Fre: 7:00 - 18:00

få svar indenfor 24 timer på Mail!

EL-TJEK

Hvad er et el-tjek?

Generelt/nyt El tjek – For at evaluere tilstanden af et eksisterende elektrisk system eller verificere, at en ny installation opfylder bygningsreglementet. Den inspicerede tilstand inkluderer serviceindgang, ledninger, jord- og bindingssystem og panelbokse. Rapporten vil indeholde anbefalinger til rettelser og opgraderinger for at opfylde kravene.

Vores kvalificerede elektrikere udfører elektriske inspektioner som en del af vores elektriske tjenester, hvilket giver dig tryghed om, at dit hjem lever op til alle sundheds- og sikkerhedsstandarder. Ideelt set bør en elektriker inspicere dine ledninger hvert femte til tiende år, afhængigt af hvor gamle ledningerne er, og hvor godt de er blevet vedligeholdt.

med over 10 år i branchen. Vores inspektioner er meget grundige og fuldstændige og efterlader ingen sten uvendt. Vi inspicerer alle aspekter af dit hjem fra tag til fundament, og evaluerer alle typer komponenter. Vi kan levere en omfattende kontrolrapport med billeder leveret inden for 2 dage efter synet.

Et komplet el-eftersyn beskytter både dig og dit hjem. Elektriske paneler og ledninger kan forringes over tid og blive en brandfare. Udover det åbenlyse – det kan redde dit liv – giver et el eftersyn ro i sindet. Du ved, at dit hus er sikkert, og du vil have færre husejerhovedpine at bekymre dig om. Elektrisk sikkerhed bør aldrig ignoreres.
 

Hvad gennemgår vi i et el-tjek?

få lavet et el-eftersyn af dit hjem af vores autoriserede elektrikere. Vores inspektioner overholder gældende regler i Danmark. hver mærket afbryder og sikring er testet. En test udføres ved køkken- og badeværelsesudtag, udvendige stikkontakter og garageudtag. Alle røgdetektorer er testet. Den jordede neutrale forbindelse verificeres i hele systemet, og servicekablet efterses for skader. få lavet et el-tjek i dag og få blandt andet –

– Gennemgang af Eltavler
– Test af HPFI-relæ

– Stikkontakter m.m.
– Gennemgang af dine hvidevare samt diverse tilsluttede apperater.

Læs mere om vores elektriker service her

Kontakt os i dag

Hvad er et El-tjek?

Ved elektrikerservice kommer han til din adresse og tjekker el-installationerne, herunder lamper og afbrydere m.m. Han vil dokumentere installationernes tilstand og foreslå, hvor der kan være problemer eller mulige ændringer nødvendige.

El-tjek er et grundlæggende krav for de fleste forsikringsselskaber. Gennemgangen vil vise dig den aktuelle tilstand af din elektriske installation. Afvigelser fra accepterede sikkerhedsstandarder er dokumenteret i rapporten af elektriker og kan lægges til grund for nødvendige reparations- og renoveringsarbejder.