Man - Fre: 7:00 - 18:00

få svar indenfor 24 timer på Mail!

Din lokale Elektriker i Køge og omegn

Har du overvejet at hyre en elektriker i køge, når du har brug for elektrisk service i Køge området? Har du en arbejdsplads derhjemme, på arbejdet eller i dine kommercielle lokaler? Vores virksomhed er en af Køge’s førende elektrikere til boliger og kommercielle boliger. Vi udfører elinstallation og vedligeholdelse til kommercielle virksomheder, hoteller og boliger. Vi står til rådighed 24 timer i døgnet for at servicere dine el-behov. Vores eksperter er uddannet til både kommercielle og private el-opgaver.

 

Brug for hjælp? Kontakt os her.

Elektriker i køge, Om os

Elektriker i køge

Det kan være svært at finde en fast elektriker. Hos Nørbjerg el går vi op i kundetilfredshed, god service og godt arbejde! Derfor får du en fast, lokal og dygtig elektriker. Vi er fleksible og står rådighed til at klare din opgave.

 

Vi forstår fuldt ud behovet for hurtig, rimelig og pålidelig elektriker i Nørbjerg El. Dem, der bor og arbejder i Køge , fortjener elektriker i Køge som er pålidelige. lokale elektrikere i Køge og nærområdet af dig. Nørbjerg El tilbyder elektrisk service, der er overkommelig, og højkvalitets elektrisk arbejde for at holde deres hjem sikret og Moderne.

 

Når du vælger lokale elektrikere i Køge, kan du se frem til et professionelt forhold bygget på ærlig og åben kommunikation for at skabe de bedst mulige resultater for alle. Vores elektrikere i Køge vil, Brug kun materialer af højeste kvalitet, når de udfører elektrisk arbejde. Tilbyde deres ærlighed, pålidelighed og professionalisme, når de udfører elektrisk arbejde i vores team af dygtige elektrikere.

Elektriker køge

Har du brug for kvalitets el-arbejder til boliger eller kommercielle el-opgaver til en overkommelig pris, så hyr en professionel elektriker i Køge fra Nørbjerg El. Er du ved at bygge dit drømmehus og ønsker at alt skal være perfekt? Bortset fra forskellige komponenter i byggeriet, er el-arbejde vigtigst i enhver bygning. Vi hos Nørbjerg El tilbyder en bred vifte af ydelser fra elinstallation til typiske og smarte hjem til installation af “smart house”. Vi er kendt som den mest betroede elektrikervirksomhed i Køge med hundredvis af succesfulde projekter til erhvervs- og boligbyggeri.

 
Elektriker køge
Elektriker køge

Nørbjerg El er elektriker i køge, en familieejet virksomhed, der drives af en erfaren leder med et team af autoriserede og certificerede elektrikere i Køge. Siden 1997 har vi tilbudt problemfri el-ydelser til beboerne i Køge og omegn. I 2010 udvidede Nørbjerg El omfanget af el-ydelserne og fremstår nu som med flere afdelinger, herunder en stor event afdeling.

I Køge består vores kundekreds af en mangfoldighed af forbrugere, herunder loppemarkeder, events, bolig- og erhvervsprojekter, smart home installationer, samt alle former for andre el-opgaver, hvor du har brug for hjælp fra en erfaren elektriker i Køge.

 

El-Tjek

få lavet et el-eftersyn af dit hjem af vores autoriserede elektrikere. Vi tilbyder elektriske sikkerhedstjek for at hjælpe med at forhindre elektriske fejl og ulykker. Vores elektrikerservice omfatter en visuel gennemgang af elinstallationerne, samt enkelte prøver af de mest basale dele af installationerne.

el-tjek har til formål at give kunden et samlet billede af el-installationen i boligen. Ved eftersynet får vi et indtryk af den elektriske installations tilstand, alder og kvalitet. Misbrug og defekter kan udgøre elektrisk stød og brandfare. Målet er også at holde styr på og følge op på private elektrikeres arbejde, da forkert håndværk kan føre til utætheder i det elektriske system, som igen kan være en sikkerhedsrisiko for beboerne.

– Gennemgang af El tavler
– Test af HPFI-relæ

– Stikkontakter m.m.

– Gennemgang af dine hvidevare samt diverse tilsluttede apperater.

Læs mere om vores elektriker service her

Nørbjerg el i køge, lokal billig elektriker

ofte stillede spørgsmål

Hvad kan i tilbyde

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vores faglige værdier

Nørbjerg EL

Din lokale elektriker

Nørbjerg El Elektrikerfirma i Køge bygger på kerneværdien af servicens integritet, oprigtigt engagement og sikkerhed for kundernes aktiver. Vores erfarne elektrikere i Køge er meget opmærksomme på detaljerne fra allerførste sted, så du ikke står over for problemer med vores installerede produkter i indslaget.


Elektriker køge

Klar til at starte dit projekt?

Vi er klar til at starte op sammen med dig!