Nørbjerg El billede, Kontakt

Man - Fre: 7:00 - 18:00

få svar indenfor 24 timer på Mail!

Din lokale elektriker i køge

Har du brug for en lokal elektriker i Køge? Vi leverer elektrisk service i hele Køge-området. Vi har mange års erfaring med at løse alle former for elektriske problemer, fra små til store. Vi bruger autoriserede elektrikere og alt arbejde er garanteret.

30 23 55 31

Ring idag og få svar med det samme!

Gymnasievej 21, 4600 køge

Nørbjerg El logo

Kristoffer Nørbjerg

Marketing, Ejer

Kristoffer Nørbjerg, daglig gang på kontoret på Gymnasievej 21

Nørbjerg El logo

Lars Nørbjerg

Ejer, Elektriker

Lars Nørbjerg, stifter og ejer af Nørbjerg El. Mange års erfaring og ekspert i sit fag!

Nørbjerg El logo

Elektriker, Ejer

Firmaets faste elektriker som rykker ud på store dele af Sjælland! Steffen har styr på sit arbejde og levere højeste kvalitet!

Hvem er vi?

Om os

Nørbjerg El's start går helt tilbage til 1997. En el forretning som altid har haft sine faste rødder i køge og omegn. Nørbjerg El er bygget på gode værdier, tryghed blandt kunder og et åbent mind-set der gør at vi aldrig siger nej, til en spænende opgave. Dette gør os til en fast kunde hos nybyggere, renoveringer eller større opgaver som industri, etagebyggeri og meget mere.

i året 2010 udvidede vi el forretningen med en "event" del og vi er kun vokset lige siden. du kan nu finde os hele landet over til diverse festivaler, kræmmermarkeder, fester, events og alle andre arrangementer som kræver strøm eller assistance med samme.

Vores ekspertise er bred!

Står du og overvejer en varmepumpe? Vi er autoriseret til at sætte din luft/luft varmepumpe op!
Vi har et bredt udvalg af varmepumper op lager, men vi sætter også gerne en op udfra dit eget ønske!

Hos Nørbjerg el laver alt i EL. skal du have lavet service på dine elinstallationer, skiftet lampen eller måske have renoveret hele huset? så løser vi gerne opgaven! Vi har mange års erfaren indenfor faget og ved præcis hvordan man lavere høj kvalitet! Vi er specialister i nybyggeri og hus-installationer, hvilket gør os udrustet til diverse opgaver 

Vi garantere høj kvalitet og kundens behov/ønsker er altid i første række hos os! Vi stræber efter at levere det bedste resultat for vores kunder og går altid de ekstra skridt for at levere et pænt arbejde. Har du behov for en elektriker som vil vejlede og rådgive dig, så ring endelig.

Værdier vi lever efter

1

Ekspertise og stolthed

Vi er stolte af vores fag, derfor arbejder vi også efter at levere det bedste resultat til kunden. Vores arbejde bygger på vores ekspertise som Elektriker.

2

Samarbejde mellem os og kunden

Samarbejdet mellem os og kunden er vigtigt! derfor tager vi dig med hele vejen! Vi rådgiver og vejlieder dig ned til mindste detalje. For at undgå unødvendige misforståelser. Hos os er du altid i sikre hænder

3

Konstant optimering

Vi stræber efter at optimere vores arbejde hver dag, vi gør os dygtigere og sygtigere ved hver opgave. det betyder også at vi tager diverse kurser, licenser, etc. Hos Nørbjerg el er vi selvfølgelig og autoriseret

Vejen til succes

Klar til at få profesionel hjælp af en lokal elektriker?

Vi svare med det samme på telefonen og altid indenfor 24 timer på e-mail

Hvad kan vi?

Vores ekspertise

Elektriker

Din faste elektriker står ved din side hele vejen! Giv os et kald og få en uforpligtigende samtale. sammen løser vi dit problem

Varmepumper

Skal du have ny varmepumpe? eller skal du have ydet service på din gamle? Skriv eller ring til os.

Event

Vi har en stor eventafdeling som kan klare de helt store opgaver! læs mere herunder

Fast elektriker i køge

Nørbjerg El har igennem mange år været en fast autoriseret elektriker i køge, vi har siden 1996 skabt en fast og solid kundekreds, samt rigtig gode samarbejdspartnere. 
Så har du brug for en lokal elektriker i Køge, så er du havnet det rigtige sted. Vi står klar til hjælpe DIG!

Vi hjælper vores kunder med deres ønsker, vi udføre arbejdet med ekspertise med vores dygtige elektrikere. 

ELektriker i køge og omegn

Som ærligt og troværdigt lokal elektriker i Køge, er vi her for at hjælpe dig med dine elektriske behov. med Vores over 25 års erfaring har været viet til at give vores kunder den bedste service, der findes. Når det kommer til din el-installation i Køge, har vi alt det rigtige værktøj til opgaven. Vi gør det, vi elsker på daglig basis, som tjener vores venner og naboer.

Nørbjerg El er et lokalt elektrikerfirma i Køge med ekspertise i elservice i Køge, og andre omkringliggende byer. Virksomheden udfører alle former for elektriske ydelser til hjemmet og erhvervslivet, herunder ydelser til elinstallationer, reparation, vedligeholdelsesservice og afbryderservice mm. Vi er prisbillige, effektive, pålidelige og vi arbejder med præcision. Med vores problemfri hurtige svar på alle dine forespørgsler kan du nemt oprette forbindelse til vores eksperter for at estimere og gratis tilbyde de mest effektive tjenester til elektriske installationer, herunder pålidelige reparations- og vedligeholdelsesmuligheder.

Hvad er en god elektriker?

Når du hyrer en elektriker, vil du gerne sikre dig, at de er kvalificerede og erfarne. Du vil gerne sikre dig, at de har den rigtige forsikring og licenser, og at de vil gøre arbejdet rigtigt. Men vigtigst af alt, vil du sikre dig, at de er ærlige.

Vi er din lokale elektriker i Køge. Vi har specialiseret os i boligarbejde, Event’s men har også erfaring med erhvervsbyggeri. Kontakt os venligst for mere information om vores tjenester og priser.

Jeg tror, det er derfor, vi er så succesfulde. Vi har et godt ry rundt omkring i byen for at være ærlige, hårdtarbejdende og rimelige priser. Vi er heller ikke bange for hårdt arbejde. Vi ved, at vi kan få arbejdet gjort rigtigt, fordi vi har gjort dette i årevis.

Hos Nørbjerg El leverer vi service af høj kvalitet og den bedste service på markedet. Vi arbejder hver dag i ugen og udfører alt elektrikerarbejde for dig, især de ubelejlige problemer i dit hjem eller din virksomhed. Vores autoriserede elektriker i køge er velbevandret i at håndtere alle typer el-problemer. Vi lytter til dine behov og tilbyder ekspertrådgivning, så tager vi os af det hurtigt og problemfrit.

 

Elektriker i køge

Nørbjerg El er din lokale Elektriker i Køge. Vi er specialiseret i bolig-, lejligheds- og erhvervselektricitet. Vi har tjent Køge i årevis. Hvis du leder efter en elektriker i Køge, skal du ikke lede længere. Nørbjerg El tilbyder sine værdsatte kunder en yderst pålidelig el-entreprenør, der kan give dig en bred vifte af elektriske tjenester.