5/5

4.9/5 STJERNER PÅ Google

For private og erhverv

Elektriker til events

Vi er
Autoriseret

Service på højt niveau

Troværdig og ærlig

4.9/5 stjerner på google

Ærlig og pålidelig elektrisk reparation og installationsservice

Vi tilbyder professionel el-service til enhver begivenhed. Vi kommer til dig, vi er gearet og klar, vi servicerer alle typer arrangementer fra musikfestivaler til bryllupper. Vi har mange års erfaring med at arbejde med elektrisk udstyr. Vi kender alle regler for at føre kabler sikkert i overfyldte rum. Du kan få vores team til at arbejde med dit eksisterende produktionsteam eller bare hyre os til at organisere dine strømbehov, mens du er på stedet. Som virksomhed har vi gennemført adskillige arrangementer, herunder store festivaler og koncerter. Vi har de nødvendige værktøjer, viden og erfaring til at levere en fuldt funktionel elinstallation til dit arrangement eller event. Vores team af elektrikere er eksperter og erfarne, indenfor strøm til event. I dag er vi et team af professionelle elektrikere, som besidder al den viden, dygtighed og erfaring, der er nødvendig for at håndtere de udfordringer, der måtte opstå under dit arrangement og sikre, at det bliver perfekt udført. Dette giver vores kunder mulighed for at nyde hvert minut af deres fest og vide, at alt kører, som det skal.

Kontakt os i dag

Referencer

VORES ANMELDELSER

Det siger vores kunder

★★★★★

Det rigtige valg

quote-dark-2.png

Det er altid rart at benytte Nørbjerg til vores arrangement. Han ved hvad der skal til og hvordan vi gerne vil have det til at fungere.
Da han har været med i flere år, skal vi ikke forklare så meget men alle ved hvad der skal ske og vi har altid strøm når vi starter.
Vil klar anbefale Nørbjerg til arrangementer.

google-icon.png

Dorte Pihl

Grundig og professionel behandling

quote-dark-2.png
Super god og professionel service med et rigtig godt resultat. Tak for din hjælp
 
 
google-icon.png

Rosendal Optik

Elektriker til dit arrangement

Vi har grejet som du har brug for, til dit næste event eller arrangement

Vores drifts- og sikkerhedssystemer har vist sig at være succesfulde ved arrangementer af alle størrelser, og vi fortsætter med at innovere ved åbent at tage imod din feedback. Sammen med fortsatte investeringer i udviklingen af innovative plug and play-løsninger er vi forpligtet til at sætte brancheførende standarder på tværs af sikkerhed, overholdelse og miljøbevidsthed.

Vi er eksperter i at levere en komplet el-pakke, der hjælper med at gøre dit arrangement til en succes. Det hele starter med indledende møder og stedundersøgelser med begivenhedsarrangører og samarbejde med forskellige entreprenører og tjenesteudbydere. Vores team vil derefter udføre installationen.

Nørbjerg El har et team af erfarne elektrikere som har erfaring med at håndtere alle aspekter af el-ledninger og sikringsbokse til begivenheder. Hvis du oplever problemer, såsom at et sikringsskab udløses, hver gang du tænder for spotlyset, så ring til os. Vi vil undersøge kilden til det elektriske problem og anbefale den bedste løsning.

Pålidelige el-entreprenører - Elektriske reparationstjenester i Køge

Nørbjerg er din pålidelige kommercielle leverandør af elektriske tjenester. Når du har brug for en ekspert på området, er vi altid klar med hurtige svartider og konkurrencedygtige priser, der vil efterlade flere penge på hånden til andre vigtige forretningsbehov såsom medarbejderuddannelse eller marketinginitiativer; for ikke at tale om fred i sindet, at vide alt om vores arbejde, inklusive sikkerhedsstandarder, går over bord!

Din virksomheds succes afhænger af pålidelige strømkilder – vi forstår godt dette ansvar, så tøv ikke længere, når du søger hjælp til at håndtere elektriske problemer, der påvirker din virksomhed eller kommercielle ejendom.

Hvad kan en Elektriker med speciale i event?

Uanset størrelsen eller typen af begivenhed, du er vært for, kan Nørbjerg El levere den midlertidige strøm og belysning, du skal bruge for at gøre det til en succes. Vi har arbejdet med alt fra små, intime bryllupper til store Fester og festivaler, og vi er rustet til at håndtere begivenheder af alle typer ind imellem. Uanset om du har brug for strøm til en udendørs madfestival eller indendørs hal fest, så har vi dig dækket.

Vi opsætter og afmonterer midlertidige, elektriske systemer for at understøtte arrangementer. Vi arbejder på steder uden adgang til elnettet samt steder med midlertidig strømadgang. Vores arbejde er baseret på instruktion, planer og beregninger. Vi arbejder indendørs såvel som udendørs.

FAQ

Den gennemsnitlige pris for at hyre en elektriker til at installere eller reparere lysarmaturer, stikkontakter, kontakter eller blæsere varierer fra 500 til 700

Du kan forvente at betale op til 700 i timen, hvis projektet er komplekst. Din elektriker kan også opkræve mere, hvis de skal rejse lang afstand for at komme til dit hjem

Elektriske reparationer involverer en bred vifte af tjenester, lige fra større installation, eller omledning af dit hjem, til at skifte over en ødelagt stikkontakt eller afbryder. Det er ofte en vanskelig opgave at diagnosticere et bestemt elektrisk problem derhjemme uden hjælp fra en uddannet fagmand.

Elektriske teknikere hjælper med at skabe, vedligeholde og reparere de elektroniske komponenter og udstyr, der bruges i udstyr eller enheder, der involverer elektricitet. De kan nogle gange arbejde med elektrikere eller elektroingeniører eller arbejde på stedet for at holde maskiner og specialudstyr kørende korrekt.

Elektrikere er ansvarlige for elektriske systemer i strukturer såsom kontorbygninger eller boliger. Elektriske teknikere, også kendt som elektriske teknikere, arbejder med elektriske systemer i udstyr, der normalt er mere bærbart, såsom GPS-enheder.

  • Korrigerende vedligeholdelse. Vedligeholdelse udføres efter påvisning af en uregelmæssighed og har til formål at genoprette normale driftsforhold. …
    Forebyggende vedligeholdelse. …
    Risikobaseret vedligeholdelse. …
    Tilstandsbaseret vedligeholdelse.

Din husejerforsikring dækker dine elektriske ledninger, men dækningen kan variere afhængigt af flere faktorer. Hvis du ved, at dit hjem er ældre, bliver du nødt til at få elektrisk omledning. Dette vil ikke kun hjælpe med at minimere din boligforsikringspræmie, men det kan også beskytte dit hjem mod brand og ulykker.

Omledning af et helt hjem er bestemt en udgift, men tænk på det som en investering i din families sikkerhed. Det vil også tilføje værdi til dit hjem og få det til at køre mere effektivt.

Omkostningerne ved at installere stikkontakter falder normalt mellem 500 og 700 for reservedele og arbejdskraft, ifølge HGTV. Elektrikere tager typisk under 700 kroner for hjemmebesøget sammen med en variabel timepris for arbejdet.

Indhent et tilbud