Nørbjerg El billede, Kontakt

Man - Fre: 7:00 - 18:00

få svar indenfor 24 timer på Mail!

Din specialist i strøm til Events

Vi har midlerne til at opfylde dine krav TIl dit event.

0
Meter kabel +
0
Flytbare tavler +

Eksperter i strøm til event

Som virksomhed har vi gennemført adskillige arrangementer, herunder store festivaler og koncerter. Vi har de nødvendige værktøjer, viden og erfaring til at levere en fuldt funktionel elinstallation til dit arrangement eller event. Vores team af elektrikere er eksperter og erfarne, indenfor strøm til event.

I dag er vi et team af professionelle elektrikere, som besidder al den viden, dygtighed og erfaring, der er nødvendig for at håndtere de udfordringer, der måtte opstå under dit arrangement og sikre, at det bliver perfekt udført. Dette giver vores kunder mulighed for at nyde hvert minut af deres fest og vide, at alt kører, som det skal.

Nørbjerg El byggestrøm, Nørbjerg ElEvent
Nørbjerg El

Bemanding er en central del af vores forretning, da vi kan levere en komplet løsning til dine elbehov. Vi kan til enhver tid, eller med kort varsel, levere kabler og el til dit arrangement. Vi har alt hvad du skal bruge som autoriseret el-installatør til dit arrangement. For eksempel: Udlejningsudstyr såsom kabler, el-tavler og så videre.

Vi kan levere kabler og el til dit arrangement. Vi tilbyder en bred vifte af service fra mindre arrangementer, til store koncerter og festivaler. Vi har arbejdet med forskellige bands, artister og festivalarrangører, samt eventbureauer.

Kabler

Bredt udvalg af kabler i HØJ kvalitet

Med et udvalg som spænder fra stikdåser og op til 125amp. højspændingskabel, så er vi klar til at løse din opgave. som std. ligger vi ikke under 32amp. kabel ud, så du kan trygt stole på at strømmen ikke forsvinder under dit arrangement

Læs mere om vores kabler her!

Tavler

Målertavler, bi-måler, 400 amp tavler

med over 300 tavler til installation, byggeplads, event eller lign. så ligger vi tæt på toppen i Danmark. vi har noget af det bedste kvalitet du kan finde indenfor eksterne tavler.

Læs mere om vores tavler her

Course 3

Autoriseret

Nørbjerg El er autoriseret elektriker, hvilket betyder at vi er i stand til at udfører opgaver som andre ikke kan! vi har beføjelserne til at opsætte og hente strøm fra gravstene rundt omkring i landet, hvilket gør det muligt at holde et arrangement stort set alle steder du kan forstille dig.

Læs mere om hvad vi kan her

Generator

Vi har også generatorer

Vi har selvfølgelig også generatorer, hvilket gør det muligt for os at hente strøm, de steder hvor det ikke er muligt. vores generatorer er No-Noice, hvilket betyder at de larmer minemalt, læs mere om det herunder

Læs mere om vores generatorer her

Nørbjerg El byggestrøm, Event
Nørbjerg El byggestrøm, Event
Nørbjerg El byggestrøm, Event
Nørbjerg El byggestrøm, Event
Nørbjerg El byggestrøm, Event
Nørbjerg El byggestrøm, Event
Nørbjerg El byggestrøm, Nørbjerg ElEvent
Nørbjerg Event, Nørbjerg El
Nørbjerg El billede, Kontakt

Kontakt os

 i over 20 år har vi fokuseret på strøm til løsninger til events , vi har været med til nogle af landets største fester, arrangementer m.m. Det er vores mål at hjælpe dig bedst på vej! Vi tager dig med hele vejen og råder og vejleder dig vedr. dit arrangement.

Nørbjerg El byggestrøm, Event

Professionel el-service

vi tilbyder professionel el-service til enhver begivenhed. Vi kommer til dig, vi er gearet og klar, vi servicerer alle typer arrangementer fra musikfestivaler til bryllupper. Vi har mange års erfaring med at arbejde med elektrisk udstyr og kender alle regler for at føre kabler sikkert i overfyldte rum. Du kan få vores team til at arbejde med dit eksisterende produktionsteam eller bare hyre os til at organisere dine strømbehov, mens du er på stedet.

Hvorfor Vælge os?

Med over 20 års erfaring er vi specialister i faget

100% Gratis/uforpligtigende samtale

Hvis du er i tvivl om hvad du mangler eller hvad der skal til, for at holde dit event, så ring eller skriv til os! det koster intet

Eksperter

Vi er eksperter i vores fag og kan derfor med sikkerhed klare din opgave, stor eller lille. vores arbejde bygger på glade kunder

Når somhelst, hvor somhelst

Vi rejser hele landet rundt, rind hvis du vil høre om vi kan komme til dig! Vi sætter op både nat og dag

nogle Feedbacks

Hvad folk siger om os