NØRBJERG EL – Din Lokale elektriker

Elektriker med speciale i event

Elektriker til event

Betjener kunder med alle slags behov

Som virksomhed har vi gennemført adskillige arrangementer, herunder store festivaler og koncerter. Vi har de nødvendige værktøjer, viden og erfaring til at levere en fuldt funktionel elinstallation til dit arrangement eller event. Vores team af elektrikere er eksperter og erfarne, indenfor strøm til event.

I dag er vi et team af professionelle elektrikere, som besidder al den viden, dygtighed og erfaring, der er nødvendig for at håndtere de udfordringer, der måtte opstå under dit arrangement og sikre, at det bliver perfekt udført. Dette giver vores kunder mulighed for at nyde hvert minut af deres fest og vide, at alt kører, som det skal.

Speciale i event

Bemanding er en central del af vores forretning, da vi kan levere en komplet løsning til dine elbehov. Vi kan til enhver tid, eller med kort varsel, levere kabler og el til dit arrangement. Vi har alt hvad du skal bruge som autoriseret el-installatør til dit arrangement. For eksempel: Udlejningsudstyr såsom kabler, el-tavler og så videre.

Vi kan levere kabler og el til dit arrangement. Vi tilbyder en bred vifte af service fra mindre arrangementer, til store koncerter og festivaler. Vi har arbejdet med forskellige bands, artister og festivalarrangører, samt eventbureauer.

Indholdsfortegnelse

Elektriker til festivaler og andet

vi tilbyder professionel el-service til enhver begivenhed. Vi kommer til dig, vi er gearet og klar, vi servicerer alle typer arrangementer fra musikfestivaler til bryllupper. Vi har mange års erfaring med at arbejde med elektrisk udstyr og kender alle regler for at føre kabler sikkert i overfyldte rum. Du kan få vores team til at arbejde med dit eksisterende produktionsteam eller bare hyre os til at organisere dine strømbehov, mens du er på stedet.

 

Uanset om du er vært for et udendørs arrangement, der har brug for strøm, eller du vil tilføje nogle banebrydende elektriske funktioner for at gøre dit arrangement ekstra specielt, kan vores kvalificerede team hos Nørbjerg El hjælpe.

Vi er specialister i alt elektrisk, hvilket betyder, at vi kan bringe strømmen til enhver begivenhed, uanset hvor stor eller lille – indendørs eller udendørs, inklusive telte.

Vi har mange års erfaring med at levere lysløsninger, lydsystemer og endda smart-tv’er til begivenheder på tværs af Danmark,  så du kan koncentrere dig om at levere en førsteklasses oplevelse til dine gæster, mens vi klarer resten.

Gratis prissætning på din opgave

Søger du en pris til dit næste event? Vi har altid gratis prissætning. Har du brug for en elektriker til dit bryllup, en elektriker til dit event eller andet? Så ring til Nørbjerg El – vi giver altid gratis prissætning. 

Fra fester til virksomhedsfunktioner, vi arbejder hurtigt og effektivt inden for projektets rammer og med et dedikeret kontaktpunkt hele vejen igennem, vil du være i trygge hænder. Hvad mere er, vil vi altid sikre, at dine behov og krav bliver opfyldt, og at dit budget bliver taget i betragtning for at sikre, at du får de bedst mulige resultater.

Kontakt os i dag!

Få svar indenfor 24 timer!

Hvorfor Nørbjerg-el ?

Autoriseret

Garanteret service på højt niveau

Troværdig og ærlig prissætning

5/5 stjerner op google

Ring til os i dag

Udfyld formularen nedenfor og vi kontakter dig!