Hvad laver Nørbjerg El

Dit drømme byggeri

Er du ved at bygge dit drømmehus og ønsker at alt skal være perfekt? Bortset fra forskellige komponenter i byggeriet, er el-arbejde vigtigst i enhver bygning. Vi hos Nørbjerg El tilbyder en bred vifte af ydelser fra elinstallation til typiske og smarte hjem til installation af “smart house”. Vi er kendt som den mest betroede elektrikervirksomhed i Køge med hundredvis af succesfulde projekter til erhvervs- og boligbyggeri.

Hvad laver vi på Nørbjerg El?

Nørbjerg El er en familieejet virksomhed, der drives af en erfaren leder med et team af autoriserede og certificerede elektrikere i Køge. Siden 1997 har vi tilbudt problemfri el-ydelser til beboerne i Køge og omegn. I 2010 udvidede Nørbjerg El omfanget af el-ydelserne og fremstår nu som med flere afdelinger, herunder en stor event afdeling.

I Køge består vores kundekreds af en mangfoldighed af forbrugere, herunder loppemarkeder, events, bolig- og erhvervsprojekter, smart home installationer, samt alle former for andre el-opgaver, hvor du har brug for hjælp fra en erfaren elektriker i Køge.

Vores mission

Hos Nørbjerg El tror vi på at opbygge et trygt og sikkert fællesskab, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af el-ydelser i Køge. Uanset om du har en forespørgsel på en mindre el-opgave i hjemmet eller har brug for vores ydelser til komplet el-arbejde i bygningen, så varetager vi alle typer elektrikeropgaver i Køge.

Vores faglige værdier

Nørbjerg El Elektrikerfirma i Køge bygger på kerneværdien af servicens integritet, oprigtigt engagement og sikkerhed for kundernes aktiver. Vores erfarne elektrikere i Køge er meget opmærksomme på detaljerne fra allerførste sted, så du ikke står over for problemer med vores installerede produkter i indslaget.

Indhent et tilbud